AutoCenter

Tampereen Autocenter Oy on taloudellisesti vakaa ja kehittyvä auto- ja moottoripyöräalan liike. Yhtiöllämme on paras eli AAA-luottoluokitus ja kuulumme Asiakastiedon luokituksessa Suomen vahvimpien yritysten joukkoon. Yhtenä osoituksena luotettavuudestamme ja toimintamme laadusta on omistajiemme saama valtakunnallinen Vuoden Nuori Yrittäjä 2010 -palkinto.

Mercedes-Benz huolto on osa Tampereen Autocenter Oy:tä. Tarjoamme laadukkaita palveluita kaikille asiakkaillemme. Otamme huomioon asiakkaat ja pyrimme helpottamaan heidän autoiluun liittyvää arkea. Toimintamme kehittämiseksi ja laadun varmistamiseksi olemme rakentaneet sertifioidun ISO 9001 -laatujärjestelmän. Tervetuloa kokonaisvaltaiseen, laadukkaaseen ja ennenkaikkea palvelevaan autohuoltoon!

Tampereen Autocenter Oy:n sivut

Kaikki vaihtoautot

Autocenter.fi sivustolta löydät myös muut vaihtoautomerkkimme, sekä muut merkkiautohuoltomme. Meillä on myös moottoripyöriä, moottoripyörätarvikkeita ja moottoripyörähuolto. Tutustu sivuihimme osoitteessa autocenter.fi

 

Vahinkopalvelut

Sattuiko kolari, vahinko vai tekikö joku ilkivaltaa autollesi? Ei hätää, me autamme sinua! Aja tai hinauta autosi pihaan ja teemme mahdollisimman pian korjaus kustannuslaskelman vakuutusyhtiöllesi.
  • opastamme ja neuvomme vahinkoilmoituksen tekemisessä
  • mahdollisuus sijaisautoon huollon ajaksi
  • huolehdimme vakuutusyhtiön kanssa korjaukseen liittyvät asiat
  • teemme vauriotarkastukset
  • toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa
  • auto tarkastetaan korjauksen jälkeen huolella
  • korjaamme ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Tämä varmistaa myös takuun säilymisen.
Älä tingi korjauksen laadusta ja palvelusta. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kasvavassa yrityksessä tärkeintä.  

Varaa huolto

Huollossamme on nyt tilaa. Varaa huoltoaikasi helposti verkosta

Varaa huoltoaika

Kysy rahoitustarjousta vaihtoautoa tai auton huoltoa varten! Esimerkiksi yllättävä 1500€ huoltokulu noin 25€/kk. Lisätietoja saat työnjohtajiltamme.

Katso yhteystiedot