Rahoitus

Nopea osamaksurahoitus

Meiltä saat osamaksurahoituksen nopeasti ilman jonotusta. Osamaksukaupalla saat ajoneuvon omaksesi maksettuasi sovitut kuukausierät loppuun. Lainan vakuudeksi käy useimmissa tapauksissa vaihtoauto ilman lisävakuuksia. Vaihtoauton tulee olla ajokuntoinen ja ollut asiakkaan omistuksessa vähintään kuukauden ajan. Vaihtoauto käy käsirahasta useimmissa tapauksissa.

Kiinteä korko ilman yllätyksiä

Kuukausierät ja korko sovitaan kaupantekohetkellä, ja ne pysyvät samoina markkinoiden myllerryksistä ja ohjauskorkojen muutoksista riippumatta.

Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan 1–5 vuoden ajalle. Kuukausierää on myös mahdollista pienentää sopimalla rahoituskauden loppuun normaalia suurempi jäännöserä.

Palveluiden rahoitus

Rahoitamme myös kaikkia palveluitamme, joita ovat esimerkiksi autojen huoltopalvelut sekä moottoripyörien kattavat varustevalikoimat.

Maksa pois vaikka etuajassa

Jos ajoneuvon vaihto tai myynti tulee ajankohtaiseksi tai haluat maksaa loppuvelan pois ennen sopimuskauden loppua, se on mahdollista milloin tahansa ilman erillisiä kuluja.

Yhteistyökumppaneitamme rahoitusasioissa ovat OP-Pohjola, Nordea, Sampo Pankki ja Santander.

Rahoituspäätös vaatii luottopäätöksen.

Vahinkopalvelut

Sattuiko kolari, vahinko vai tekikö joku ilkivaltaa autollesi? Ei hätää, me autamme sinua! Aja tai hinauta autosi pihaan ja teemme mahdollisimman pian korjaus kustannuslaskelman vakuutusyhtiöllesi.
  • opastamme ja neuvomme vahinkoilmoituksen tekemisessä
  • mahdollisuus sijaisautoon huollon ajaksi
  • huolehdimme vakuutusyhtiön kanssa korjaukseen liittyvät asiat
  • teemme vauriotarkastukset
  • toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa
  • auto tarkastetaan korjauksen jälkeen huolella
  • korjaamme ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Tämä varmistaa myös takuun säilymisen.
Älä tingi korjauksen laadusta ja palvelusta. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kasvavassa yrityksessä tärkeintä.  

Varaa huolto

Huollossamme on nyt tilaa. Varaa huoltoaikasi helposti verkosta

Varaa huoltoaika

Kysy rahoitustarjousta vaihtoautoa tai auton huoltoa varten! Esimerkiksi yllättävä 1500€ huoltokulu noin 25€/kk. Lisätietoja saat työnjohtajiltamme.

Katso yhteystiedot