Vakuutukset

Kaupan yhteydessä asiantuntevat myyjämme auttavat teitä valitsemaan teille kattavuudeltaan ja kustannuksiltaan parhaiten sopivan vakuutusvaihtoehdon. Keskeisimmät yhteistyökumppanimme vakuutuspuolella ovat IF, Nordea, OP-Pohjola, Tapiola sekä Fennia, mutta tarjoamme myös muiden Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden tuotteita. Muista kysyä yhteistyökumppaniemme huippuhyviä vakuutustarjouksia asiantuntevilta myyjiltämme.

Osamaksukaupalla tehtävän kaupan ehtoihin kuuluu ehdoton vaatimus ajoneuvon vakuuttamisesta kaskovakuutuksella lakisääteisen liikennevakuutuksen lisäksi. Osamaksukaupan yhteyteen tarjoammekin kustannustehokkaita yhdistelmävakuutuksia, jotka täyttävät asiakkaan ja rahoittajan odotukset ajoneuvon vakuuttamisen suhteen.

Vahinkopalvelut

Sattuiko kolari, vahinko vai tekikö joku ilkivaltaa autollesi? Ei hätää, me autamme sinua! Aja tai hinauta autosi pihaan ja teemme mahdollisimman pian korjaus kustannuslaskelman vakuutusyhtiöllesi.
  • opastamme ja neuvomme vahinkoilmoituksen tekemisessä
  • mahdollisuus sijaisautoon huollon ajaksi
  • huolehdimme vakuutusyhtiön kanssa korjaukseen liittyvät asiat
  • teemme vauriotarkastukset
  • toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa
  • auto tarkastetaan korjauksen jälkeen huolella
  • korjaamme ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Tämä varmistaa myös takuun säilymisen.
Älä tingi korjauksen laadusta ja palvelusta. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kasvavassa yrityksessä tärkeintä.  

Varaa huolto

Huollossamme on nyt tilaa. Varaa huoltoaikasi helposti verkosta

Varaa huoltoaika

Kysy rahoitustarjousta vaihtoautoa tai auton huoltoa varten! Esimerkiksi yllättävä 1500€ huoltokulu noin 25€/kk. Lisätietoja saat työnjohtajiltamme.

Katso yhteystiedot