Valtuutettu Mercedes-Benz -huolto

Me huollamme ja korjaamme autosi

Olemme täyden palvelun Valtuutettu Mercedes-Benz -huolto.  Hoidamme kaikki autosi huoltoon ja ylläpitoon liittyvät toimenpiteet ammattitaidolla. Palveluitamme ovat esim: huolto, korjaus, vianhaku, kolarikorjaus, renkaanvaihto, säädöt, pesupalvelut. Koulutetut asentajamme huoltavat autosi laadukkaasti ja Mercedes-Benzin vaatimusten mukaisesti. Käytämme Mercedes-Benzin alkuperäisosia – tiukat vaatimukset täyttäviä varaosia, tarvikkeita ja kemikaaleja. Annamme työllemme kuluttajansuojan mukaisen turvan.

Ota meihiin rohkeasti yhteyttä, palvelemme kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. Halutessasi jopa tankkaamme auton puolestasi.

Palvelemme sinua yksilöllisesti, ammattitaidolla ja leppoisammin

Olemme työmme vakavasti ottava, mutta asiakkaita leppoisammin palveleva Valtuutettu Mercedes-Benz -huolto. Meille tuloa ei tarvitse jännittää. Huollon valmistumista odotellessasi voit rentoutua rauhallisissa odotustiloissamme, jotka on varustettu langattomalla internet-yhteydellä, lehdillä ja virvokkeilla.

Laadukkaat huollon sijaisautot ovat mielestämme itsestään selvää laatuun tottuneille Mercedes-Benz asiakkaille. Miten olisi esim. moottoripyörä sijaiskulkuneuvoksi? Onnistuu – ja ajovarusteet saat meiltä.

Kehitämme odotustilojamme ja ajanvietetarjontaamme asiakkaiden toiveiden perusteella. Mercedes-Benzin omistajana sinun on oikeus tuntea itsesi erityiseksi.

Luvattu lopputulos ja selkeät pelisäännöt

Räätälöimme toimintatapamme asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Voimme sopia esim. autosi huoltojen hoitamisen juuri haluamallasi tavalla. Odotuksesi esim. korjauslupien ja lisätyölupien suhteen käydään läpi asiakassuhteen alussa. Käytössäsi on kisäksi: auton noutopalvelu, auton palautuspalvelu, huollon sijaisauto ja korjaus odottaessa. Halutessasi hoidamme esim. autosi katsastuksen, ikkunatummennukset, pesut ja muut vastaavat asiat puolestasi. 

Lupauksemme asiakkaalle: lyhyet jonot ja nopea ongelmanratkaisu

Yllättikö vika? Määräaikaishuolto olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten? Käyntihäiriö ja lomamatka tulossa? Ohjaus puoltaa, renkaat kuluneet epätasaisesti?  Katsastus edessä, alusta kolisee? Meiltä saat nopean ratkaisun ongelmaasi.  Meillä autosi pääsee toimenpiteisiin ajanvarauksella aina alle viikossa, akuuteissa tilanteissa myös heti, ilman ajanvarausta. 

Yllättävä vika tarkoittaa usein myös yllättävää rahanmenoa. Meiltä saat tarvittaessa rahoituksen kulujen kattamiseksi. Kysy lisää rahoitusvaihtoehdoista Mercedes-Benz huoltomme asiakaspalvelusta.

Varaa huoltoaika tästä

Vahinkopalvelut

Sattuiko kolari, vahinko vai tekikö joku ilkivaltaa autollesi? Ei hätää, me autamme sinua! Aja tai hinauta autosi pihaan ja teemme mahdollisimman pian korjaus kustannuslaskelman vakuutusyhtiöllesi.
  • opastamme ja neuvomme vahinkoilmoituksen tekemisessä
  • mahdollisuus sijaisautoon huollon ajaksi
  • huolehdimme vakuutusyhtiön kanssa korjaukseen liittyvät asiat
  • teemme vauriotarkastukset
  • toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa
  • auto tarkastetaan korjauksen jälkeen huolella
  • korjaamme ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Tämä varmistaa myös takuun säilymisen.
Älä tingi korjauksen laadusta ja palvelusta. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kasvavassa yrityksessä tärkeintä.  

Varaa huolto

Huollossamme on nyt tilaa. Varaa huoltoaikasi helposti verkosta

Varaa huoltoaika

Kysy rahoitustarjousta vaihtoautoa tai auton huoltoa varten! Esimerkiksi yllättävä 1500€ huoltokulu noin 25€/kk. Lisätietoja saat työnjohtajiltamme.

Katso yhteystiedot