Mercedes-Benz MobiloLife

Mobilolife

Matkasi ei katkea: jokaiseen uuteen Mercedes-Benz-henkilöautoon vakiovarusteena kuuluva MobiloLife antaa voimassaoloalueellaan todellista mielenrauhaa (auton ensirekisteröinti välillä 24.10.1998 ja 31.03.2008*). Se on voimassa jopa 30 vuotta**. Se sisältää kattavan paketin nopeita, luotettavia ja maksuttomia palveluita. Niiden ansiosta pystyt jatkamaan matkaasi, jos se sattuu katkeamaan. Palvelut kattavat vaihtoehtoisesti taksin käytön (65 euroon saakka), liikkumisen junalla*** tai jopa lentokoneella***, samoin kuin nopean korjauksen vikapaikalla.

Vaikka autosi korjaus kestää hiukan kauemminkin, sinusta pidetään hyvää huolta: vastaamme yöpymiskustannuksista korjauksen ajan, enintään kuitenkin viisi yötä kutakin autossa matkustanutta kohden, sillä paikkakunnalla, jolla tekninen vika on sattunut.

Mobilo

Varmistaa matkan katkeamattomuuden seuraavissa tilanteissa:

Tekniset ongelmat:

Tahattomat pikkuvahingot:

Onnettomuus- ja ikivaltatapaukset:

Mobilon laajuus

Mobilon aktivointi uudelleen

Jos Mercedes-Benz Mobilon voimassaolo on päättynyt, voit aktivoida sen uudelleen milloin tahansa. Sinun tarvitsee vain viedä autosi määräaikaishuoltoon Mercedes-Benz-huoltopisteeseen.

Vahinkopalvelut

Sattuiko kolari, vahinko vai tekikö joku ilkivaltaa autollesi? Ei hätää, me autamme sinua! Aja tai hinauta autosi pihaan ja teemme mahdollisimman pian korjaus kustannuslaskelman vakuutusyhtiöllesi.
  • opastamme ja neuvomme vahinkoilmoituksen tekemisessä
  • mahdollisuus sijaisautoon huollon ajaksi
  • huolehdimme vakuutusyhtiön kanssa korjaukseen liittyvät asiat
  • teemme vauriotarkastukset
  • toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa
  • auto tarkastetaan korjauksen jälkeen huolella
  • korjaamme ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Tämä varmistaa myös takuun säilymisen.
Älä tingi korjauksen laadusta ja palvelusta. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kasvavassa yrityksessä tärkeintä.  

Varaa huolto

Huollossamme on nyt tilaa. Varaa huoltoaikasi helposti verkosta

Varaa huoltoaika

Kysy rahoitustarjousta vaihtoautoa tai auton huoltoa varten! Esimerkiksi yllättävä 1500€ huoltokulu noin 25€/kk. Lisätietoja saat työnjohtajiltamme.

Katso yhteystiedot