Vahinko- ja peltikorjaus

Onko autoosi tullut lommo tai naarmu, tai onko se osunut kotipihassa kiveen? Onko auto ehkä ollut kolarissa?

Meiltä saat kaikki auton korjaukseen liittyvät palvelut, isot ja pienet. Hoidamme peltityöt, maalauksen, sähkökorjaukset ja osien vaihdon. Paikkaamme naarmut ja oikaisemme lommot. Huolehdimme siitä, että saat taas auton, joka toimii yhtä luotettavasti kuin ennen vahinkoa. Me olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä Mercedes-Benz vauriokorjaamo, voit tulla luottavaisin mielin.

Muista paikata pienetkin naarmut paikkauskynällä kotona tai tuo autosi meille. Nopealla paikkauksella estetään mahdollinen ruostumisen alkaminen!

Tarjoamme asiakkaalle vahinkokorjauksessa ja peltihuollossa lyhyet jonot (ei viikkojen jonotusta korjauksen aloitukseen) ja hyvän sijaisautovalikoiman. Voit ottaa sijaisauton sijasta myös moottoripyörän. Henkilöstömme esittelee kaikki vaihtoehdot työn vastaanottamisen yhteydessä. Yleensä isotkin työt tehdään parissa viikossa.

Meiltä saat myös korjauksiin räätälöidyt rahoituspalvelut yllättäviä korjauskuluja varten. Kysy rahoitustarjousta työnjohtajiltamme.

Vahinkoilmoituslomake

Käyttötarveselvityslomake sijaisautosta vakuutusyhtiölle

Vahinkopalvelut

Sattuiko kolari, vahinko vai tekikö joku ilkivaltaa autollesi? Ei hätää, me autamme sinua! Aja tai hinauta autosi pihaan ja teemme mahdollisimman pian korjaus kustannuslaskelman vakuutusyhtiöllesi.
  • opastamme ja neuvomme vahinkoilmoituksen tekemisessä
  • mahdollisuus sijaisautoon huollon ajaksi
  • huolehdimme vakuutusyhtiön kanssa korjaukseen liittyvät asiat
  • teemme vauriotarkastukset
  • toimimme asiantuntijana auton vahinkoja arvioitaessa ja vaurioiden korjausta sovittaessa
  • auto tarkastetaan korjauksen jälkeen huolella
  • korjaamme ammattitaidolla autonvalmistajan määrittämien ohjeiden ja menetelmien mukaisesti, aitoja merkkivaraosia käyttäen. Tämä varmistaa myös takuun säilymisen.
Älä tingi korjauksen laadusta ja palvelusta. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kasvavassa yrityksessä tärkeintä.  

Varaa huolto

Huollossamme on nyt tilaa. Varaa huoltoaikasi helposti verkosta

Varaa huoltoaika

Kysy rahoitustarjousta vaihtoautoa tai auton huoltoa varten! Esimerkiksi yllättävä 1500€ huoltokulu noin 25€/kk. Lisätietoja saat työnjohtajiltamme.

Katso yhteystiedot